Wednesday, October 15, 2014

Tempahan Baju

Blouse Kak Sue
Blouse ni kak Sue dari Kawasan lapangan terbang ipoh yang tempah.
X tau la sama ada ngam atau x ngan dia yea...
Harap2 ngam la...ikut baju contoh yang diberi.
Apa-apapun...terima kasih yea kak sue,bagi kepercayaan kat saya utk menjahit uniform akk ni.Saya ni masih dalam proses pembelajaran lagi...Kalau ada yang tak kena atau x puas hati tentang baju ni just bagi tau je,nnt saya kan 'take noted'
Kak sue ni ada buka SPA kat Ampang Ipoh jaya.
Kepada sesiapa yang nak mengurut ke nak bertangas ke nak facial muka ke nak mandi bunga ke blh la contact kak sue ni sendiri yea.Ni no mobile nya,0175605525.
untuk yang berminat nak tempah baju kat saya pun boleh...just wassup 018-3598591.
Terima Kasih pada yang pernah n berterusan support saya.Semoga anda beroleh kesenangan dan sejahtera hendaknya.Amiin...

Pencil case/Beg serbaguna

Method :English Cotton
Measurement : 4.5" x 7.5"
Price :RM 12.90 (Exc Postage)

Interested can wassup : 018-3598591
Wechat : melina
Instagram : melina200411
Email : melina200411@gmail.com
Call/msg : 0183598591

Tq.

Saturday, October 11, 2014

Shawl Panjang/Wide shawl(Chiffon Berkualiti)



M 01
M08
 
M09
M03







 Shawl Panjang

Method : Chiffon (Berkualiti)
Panjang : 2.0meter
Lebar : 0.5meter
Sangat mudah digayakan dan tidak mudah renyuk.

Plain Chiffon
1@ RM12
6@ RM60 
12@ RM100 

Printed Chiffon(Limited)
1@ RM20
6@ RM100
12@ RM180

Wide Shawl 

Method : Chiffon(berkualiti)
Panjang : 2meter
Lebar : 0.7meter
 

Plain Chiffon
1@ RM25
6@ RM140
12@ RM270

Printed Chiffon(Limited)
1@ Rm45
6@ RM250
12@ RM450

 
Pemilihan warna adalah random bagi pembelian secara borong(12helai)
Kos penghantaran RM6.
Bagi pembelian melebihi 12helai kos penghantaran adalah percuma(Free).


Sila hubungi:0183598591(ina)
Wassup : 01759578739 (ina)
Wechat id : melina2004
dan jangan lupa follow ig melina200411(instagram).
Email :melina200411@gmail.com

Atau isi je borang kat sebelah kanan tu yea.


Shawl

Shawl,
Method : Italian Crepe
Panjang :78"
Lebar : 22"

Mudah digayakan,tidak mudah renyuk.
untuk order sila isi borang disebelah kanan anda,
untuk tindakan segera boleh wassup 0175957873,
Atau wechat Melina2004

Sekian Terima Kasih.