Showing posts with label Tempahan.. Show all posts
Showing posts with label Tempahan.. Show all posts

Saturday, February 6, 2016

Pouch,Coin Bag,Beg serbaguna





Beg Serbaguna
Material : 100% Cotton / Kain Kapas Berkualiti
Saiz : 6" X 4.5"
Harga : RM 10
Postage : RM 6 Sem
RM 9 Sbh/S'wak

Untuk tempahan sila whatsapp 0183598591.
Sedia menerima tempahan secara pukal.


Tuesday, September 8, 2015

Jubah Nursing.


Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia.

Ini adalah tempahan dari staff saya Noor Saaerah,
ini adalah jubah Nursing atau lebih di kenali jubah penyususan,
 Baju ni direka agar memudahkan si ibu dan anak tika waktu menyusu.
Waktu saya mula2 jahit baju ni,saya x pandai lagi dalam bidang mereka pattern atau design baju.
Ibu saya yang banyak membantu dalam menyiapkan baju ni.Baju ni nampak simple,tp bagi org macam saya yang baru menceburi bidang jahitan tika itu adalah sangat susah dan memeningkan kepala.
Akhirnya baju ini siap dan pelanggan saya berpuashati....Saya sangat bersyukur.
Kalau korang berminat nak tempah baju seumpama ini atau jubah biasa,silalah wassup saya di
 018-3598591 untuk details.
Untuk mengetahui upah tempahan sila lihat di sini.





Sunday, September 6, 2015

Barut Bayi

.
Tempahan Barut Bayi dari kain Belacu oleh Pn Zaleha.


10 helai barut bayi dari kain belacu ditempah oleh Pn Zaleha.
Saiz S : 5 helai
Saiz M: 5helai.
terima kasih

Harga:-
Sehelai @ RM8.00,
1set RM35.00 @ 5helai

Kos Penghantaran:-
RM6 sem.Malaysia/ RM9 Sbh/S'wk

Untuk sebarang tempahan sila wassup  017-4495420
Lawati kami di,
Instagram : melina200411




Tuesday, August 25, 2015

Pelikat Pants

Assalamualaikum....

Pelikat pants ni di tempah oleh Mohd Faizal Helmi dari Seremban,
kebetulan dia balik Ipoh jumpa ibu bapa dan menjalankan tanggungjawabnya sebagai pekerja.
So,dia ambil kesempatan untuk menempah pelikat pants ni.
Warna putih dia punya,warna dark coklat tu bapa dia punya.
Dia dengan selamba saje naik bas turun bas dengan menggayakan pelikat pants yang saya jahit tu.
Aduh rasa malu pula bila dia cerita,
sepatutnya berasa banggakan sebab hasil jahitan saya diperagakan.hehehe
Apa2 pun,saya sgt2 bersyukur kerana dia berpuashati dengan hasil jahitan saya tu,sebab selepas itu dia hantar lagi kain pelikat utk di buat seluar yang sama....tp yg tu saya lupa pula nak snap pic.mungkin agaknya masa suntuk,tu yg saya x teringat nak snap tu.
Kalau korang berminat nak tempah pelikat pants ni,silalah wassup saya untuk details yea.
Upahnya mmg sangat berpatutan.....cuma RM25 sahaja.
Kalau nak kain yang saya belikan...kena tambah dengan harga kain upah tu...
Better,korang beli sendiri kain pelikat tu...mana tau yang saya beli nnt x mengikut citarasa korangkan.


Jangan Lupa wassup saya untuk tempahan yea:-018-3598591








Jubah

Jubah,

Method : Lycra Berkualiti
Saiz : M
Ukuran :-
Bahu : 15.5"
Dada : 38"
Punggung :40"
Labuh Tangan : 21"
Labuh Jubah : 52"

Stok adalah terhad ataupun ikut permintaan,
Sesiapa berminat nak tempah atau order ready made sila tinggalkan komen ,isi borang atau untuk tindakan segera sila wassup 0183598591(ina).