Showing posts with label Tempahan Baju. Show all posts
Showing posts with label Tempahan Baju. Show all posts

Tuesday, September 8, 2015

Jubah Nursing.


Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia.

Ini adalah tempahan dari staff saya Noor Saaerah,
ini adalah jubah Nursing atau lebih di kenali jubah penyususan,
 Baju ni direka agar memudahkan si ibu dan anak tika waktu menyusu.
Waktu saya mula2 jahit baju ni,saya x pandai lagi dalam bidang mereka pattern atau design baju.
Ibu saya yang banyak membantu dalam menyiapkan baju ni.Baju ni nampak simple,tp bagi org macam saya yang baru menceburi bidang jahitan tika itu adalah sangat susah dan memeningkan kepala.
Akhirnya baju ini siap dan pelanggan saya berpuashati....Saya sangat bersyukur.
Kalau korang berminat nak tempah baju seumpama ini atau jubah biasa,silalah wassup saya di
 018-3598591 untuk details.
Untuk mengetahui upah tempahan sila lihat di sini.





Wednesday, August 26, 2015

Tempahan Baju kurung Pesak Dan Baju Kurung Pesak Gantung

Add caption







Tempahan Baju Kurung dan Kurung Pesak Gantung Dari Suherni Binti Yahya,
Sahabat karib dizaman sekolah.
Terima kasih kawan kerana support kawan awak ni.
Sorry yea gambar x berapa clear/cantik.....



Wednesday, October 15, 2014

Tempahan Baju

Blouse Kak Sue
Blouse ni kak Sue dari Kawasan lapangan terbang ipoh yang tempah.
X tau la sama ada ngam atau x ngan dia yea...
Harap2 ngam la...ikut baju contoh yang diberi.
Apa-apapun...terima kasih yea kak sue,bagi kepercayaan kat saya utk menjahit uniform akk ni.Saya ni masih dalam proses pembelajaran lagi...Kalau ada yang tak kena atau x puas hati tentang baju ni just bagi tau je,nnt saya kan 'take noted'
Kak sue ni ada buka SPA kat Ampang Ipoh jaya.
Kepada sesiapa yang nak mengurut ke nak bertangas ke nak facial muka ke nak mandi bunga ke blh la contact kak sue ni sendiri yea.Ni no mobile nya,0175605525.
untuk yang berminat nak tempah baju kat saya pun boleh...just wassup 018-3598591.
Terima Kasih pada yang pernah n berterusan support saya.Semoga anda beroleh kesenangan dan sejahtera hendaknya.Amiin...

Monday, August 4, 2014

Tempahan



Tempahan Baju kurung Pesak Gantung Dari Wan Zuhana.
Terima Kasih Ana....support akk.