Showing posts with label Seluar. Show all posts
Showing posts with label Seluar. Show all posts

Tuesday, August 25, 2015

Pelikat Pants

Assalamualaikum....

Pelikat pants ni di tempah oleh Mohd Faizal Helmi dari Seremban,
kebetulan dia balik Ipoh jumpa ibu bapa dan menjalankan tanggungjawabnya sebagai pekerja.
So,dia ambil kesempatan untuk menempah pelikat pants ni.
Warna putih dia punya,warna dark coklat tu bapa dia punya.
Dia dengan selamba saje naik bas turun bas dengan menggayakan pelikat pants yang saya jahit tu.
Aduh rasa malu pula bila dia cerita,
sepatutnya berasa banggakan sebab hasil jahitan saya diperagakan.hehehe
Apa2 pun,saya sgt2 bersyukur kerana dia berpuashati dengan hasil jahitan saya tu,sebab selepas itu dia hantar lagi kain pelikat utk di buat seluar yang sama....tp yg tu saya lupa pula nak snap pic.mungkin agaknya masa suntuk,tu yg saya x teringat nak snap tu.
Kalau korang berminat nak tempah pelikat pants ni,silalah wassup saya untuk details yea.
Upahnya mmg sangat berpatutan.....cuma RM25 sahaja.
Kalau nak kain yang saya belikan...kena tambah dengan harga kain upah tu...
Better,korang beli sendiri kain pelikat tu...mana tau yang saya beli nnt x mengikut citarasa korangkan.


Jangan Lupa wassup saya untuk tempahan yea:-018-3598591








Wednesday, December 10, 2014

Seluar Tidur





Seluar Panjang

Seluar special,
Depan lain belakang lain,
Ada cerita disebalik terhasilnya seluar ini.
Asalnya nak buat satu warna,
selepas potong bhagian hadapan,baru perasan yang kain tersebut x cukup.hehehe.ni la padahnya kalau x check dulu.
Nasib baik ada kain lain....so saya potong la utk bahagian belakang.jeng jeng jeng.....siap la akhirnya seperti dalam pic tu...
and then tak sangka pula anak teruna saya suka seluar ni,setiap hari dia pakai.Siap minta buat lagi pula tu.....
kain tu pula sebenarnya recycle,
Kain sekolah adik2 saya.hihihi
Sesiapa berminat nak tempah seluar utk pakai dirumah,sangat di alu- alukan,jangan pula bg kain x cukup.hehehe...melainkan kalau nak buat lain2 yea....
Nak Call blh,nak msg blh,nak email blh,nak wechat blh,nak wassup pun blh.hihihi.