Showing posts with label Pencil Case. Show all posts
Showing posts with label Pencil Case. Show all posts

Sunday, February 7, 2016

Pencil case,Beg Serbaguna





SOLD

Pencil Case,Beg Serbaguna

Material : 100% Cotton / Kapas
Saiz : 5" X 9"
Harga : RM 12.90 @ 1

Postage :-
RM 6 sem/ RM 9 Sbh/S'wak

Berminat sila whatsapp 017-4495420
warna atau corak random.....pelanggan cuma perlu beritahu warna yang ingin di tempah.

Barang akan dikirim atau pos hanya pada hari Selasa dan Jumaat sahaja.


Tuesday, August 25, 2015

Beg Serbaguna,Pencil Case




Assalamualaikum,
Mari dapatkan beg serbaguna seperti dalam gambar di kedai kuzaema enterprise bersebelahan kedai jam di bercham raya ulu kinta.

Harganya cuma RM12.90.
Material : English Cotton
Saiz : 5" x 8"

Untuk belian On line,
Kos Penghantaran:-
RM6 sem.Malaysia / RM9 Sbh & S'wak



Wednesday, October 15, 2014

Pencil case/Beg serbaguna

Method :English Cotton
Measurement : 4.5" x 7.5"
Price :RM 12.90 (Exc Postage)

Interested can wassup : 018-3598591
Wechat : melina
Instagram : melina200411
Email : melina200411@gmail.com
Call/msg : 0183598591

Tq.

Friday, February 14, 2014

Pencil case



Pencil Case/Beg Serbaguna
As Salam semua pembaca blog.
Actually pensel case ni saya buat bulan Oktober yang lepas.
Baru sekarang nak post gambar...agak terlamabat yea.Nak rupa jadam pun pensel case nie.
Material dari English Cotton.
Pensel case nie anak sulung saya yang punya.Jimat.....x payah nak beli pencil box spiderman la,iron man la,batman la
dan macam-macam lagi brand yang ada kat persada perniagaan nie.
Untuk yang berminat boleh la wassap saya di talian:-0183598591



Tuesday, December 3, 2013

Pencil Case


Pencil Case.
Hurm....ni pensel case untu anak saya yang sulung.
Megat ahmad Fitri Bin Megat Ahmad Nizam.
Tahun depan dia darjah 4.

Yang ini pula pencil case untuk anak saya yang no 2.
Megat Ahmad Idzham Bin Megat Ahmad Nizam
Tahun depan dia darjah 2.

Senangkan.....tak payah beli dah pencil case.
Pencil case ni diperbuat dari felt.
Kalau ada sesiapa berminat nak order boleh ar contact atau whatsapp saya
018-3598591
Wechat id:melina2004
email:www.melina200411@gmail.com,
www.melina_200411@yahoo.com

Saturday, February 16, 2013

Pencil Case


Pensel case ni saya buat masa anak saya yang tadika tu menyertai jamuan akhir tahun dan birthday party di sekolah tadika.Cikgu menyarankan agar murid2 membawa 3 hadiah setiap orang untuk bertukar2 hadiah,So,....dijadikan cerita,saya x prepair pun hadiah tu.Malam sebelum sambutan tu.....tiba-tiba saya terfikir nak buat pensel case ni.didalamnya saya letak sebatang pensel,sebatang pembaris.1 pemadam dan 1 pengasah pensel.Anak saya apa lagi 'syok' ar dia.Esoknya dia minta plak buat lg....nak bg kwn yg lain plak.Aik mana boleh.....klau yg lain nak kena la beli saya balas.Kepada yg berminat boleh la PM fb saya(Norazlina Mansor) atau pun email saya melina200411@gmail.com
Whatsapp 0183598591
Wechat id :melina2004