Showing posts with label Pelikat Pants. Show all posts
Showing posts with label Pelikat Pants. Show all posts

Tuesday, August 25, 2015

Pelikat Pants

Assalamualaikum....

Pelikat pants ni di tempah oleh Mohd Faizal Helmi dari Seremban,
kebetulan dia balik Ipoh jumpa ibu bapa dan menjalankan tanggungjawabnya sebagai pekerja.
So,dia ambil kesempatan untuk menempah pelikat pants ni.
Warna putih dia punya,warna dark coklat tu bapa dia punya.
Dia dengan selamba saje naik bas turun bas dengan menggayakan pelikat pants yang saya jahit tu.
Aduh rasa malu pula bila dia cerita,
sepatutnya berasa banggakan sebab hasil jahitan saya diperagakan.hehehe
Apa2 pun,saya sgt2 bersyukur kerana dia berpuashati dengan hasil jahitan saya tu,sebab selepas itu dia hantar lagi kain pelikat utk di buat seluar yang sama....tp yg tu saya lupa pula nak snap pic.mungkin agaknya masa suntuk,tu yg saya x teringat nak snap tu.
Kalau korang berminat nak tempah pelikat pants ni,silalah wassup saya untuk details yea.
Upahnya mmg sangat berpatutan.....cuma RM25 sahaja.
Kalau nak kain yang saya belikan...kena tambah dengan harga kain upah tu...
Better,korang beli sendiri kain pelikat tu...mana tau yang saya beli nnt x mengikut citarasa korangkan.


Jangan Lupa wassup saya untuk tempahan yea:-018-3598591