Showing posts with label Anakku. Show all posts
Showing posts with label Anakku. Show all posts

Wednesday, August 13, 2014

Anakku Sayang

Comel x saya?
Saya ni pemalu,
Nama saya Putri Nur Tia Syafiqah Binti Megat Ahmad Nizam.
Saya dilahirkan pada 19/08/2010

Friday, August 8, 2014

Anakku Sayang

Anak sapa la ni yea....?
Namanya Putri Nur Rihana Syaqirah Binti Megat Ahmad Nizam.
D.O.B: 07/02/2012
Pantang la pakai lipstik ke makeup ke muka tu......mesti minta ambil gambar.


Friday, February 14, 2014

Anak-Anakku

Inilah permata hatiku,
1).Megat Ahmad Fitri             =   D.O.B:-09.12.2004
2).Megat Ahmad Idzham         =  D.O.B:-23.07.2006
3).Putri Nur Tia Syafiqah        =  D.O.B:-19.08.2010
4).Putri Nur Rihana Syaqirah  =  D.O.B :-07.02.2012

Gambar ni diambil dah berzaman dah,baru nak upload je....
No time la....Almaklumla...sebelum ni bekerja,
Buat kerja sampingan pun main curi-curi masa je.
Sekarang ni pun x de masa juga sebenarnya.....Lagi la sibuk.
Tapi.....sibuk kat rumah ngan sibuk bekerja x sama,stay lagi boleh menonton ke,
cuba resepi baru ke,updated blog ke.....hehehe.Disamping buat kerja boleh jaga
anak-anak sendiri,boleh masak sedap2 untuk diorg makan.Apa-apa pun aku x
menyesal berhenti kerja.Semua yang aku lakukan adalah kerana Allah.
Semoga hidupku yang mendatang lebih success.Amin.

Anakku Sayang

Megat Ahmad Fitri Bin Megat Ahmad Nizam.
Anakku yang sulung berumur 10tahun.
Love U very much.....

Friday, March 15, 2013

Anakku Sayang

My Lovely Daughter...
Love U very much . muah3x..........