Showing posts with label Aku tanya apa khabar?. Show all posts
Showing posts with label Aku tanya apa khabar?. Show all posts

Thursday, August 6, 2015

Aku tanya apa khabar?

Assalamualaikum pembaca blog kesayangan saya,
Apa khabar semua?adakah anda semua sihat dan merindui saya?hihihi....
lama betul saya tak update atau berblog kan....
mesti ramai yg tertanya-tanya kenapa saya dah menyepi....
Sebenarnya bukanlah niat nak menyepi.....macam mana nak update atau berblog sedangkan lappy saya lama di hantar ke klinik.hehehe.
Nak harapkan tab ni pula....almaklumlah,x biasa....data pula macam siput je slow.
Lagipun x terkejar dek kekangan masa.Mana nak layan wassup lagi,fb lagi,tempahan baju lagi,rumah lagi,anak2 lagi....erm alasan je tu.
Ok la....nnt saya post projek yang sedang saya jalankan yea....sabar tau.
Saya harap anda semua sihat walafiat di samping org kesayangan.
Sampai di sini dulu yea....
Assalamualaikum....
bye.