Thursday, September 10, 2015

Set Bersalin Amway Tropical Herbs,Post Natal Care


Set Bersalin Amway Tropical Herbs


Assalamualaikum,
Harini saya nak bercerita pasal set bersalin Amway....
Kenapa saya memilih Set Bersalin Amway Tropical Herbs ni?Sebab set Bersalin Amway Tropical Herbs ni sangat LENGKAP untuk tmpoh berpantang 44 hari.Ia mempunyai set penjagaan bahagian LUARAN & DALAMAN dan yang penting sekali harganya MAMPU MILIK.Yea la....dalam keadaan kita yang dihimpit dengan pelbagai masalah ekonom ni,pemilihan produk yang lengkap & mampu milik sangat2 la penting.Ia juga Disahkan HALAL oleh JAKIM.
Set Bersalin Amway Tropical Herbs ni mengandungi 10 items,untuk makan ,untuk sapuan dan untuk mandian.Dan yang paling best sekali,Kita dapat BENGKUNG ZIG ZAG yang lebar dan labuh FREE.....FREE TAU.
Kalau kat luar bengkung cam ni harganya RM50.Kalau beli Set Bersalin Amway Tropical Herbs ni dapat Free,kan dah jimat RM50 kat situ.
Isi Kandungan di dalam kotak Set Bersalin Topical Herbs Amway,10 items semuanya.

Buku checklist untuk ibu2 mudah berpantang,ikut panduan dengan betul dan konsisten untuk keputusan yaang memuaskan.


Sijil Halal Produk amway,semua produk Nutrilite adalah HALAL oleh Majlis Makanan dan Pemakanan Islam Amerika(IFANCA).IFANCA diiktiraf oleh Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM,Pusat Islam)sebagai badan islam yang mengeluarkan sijil halal bagi daging dan produk yang dieksport ke Malaysia.Selain Malaysia sijil halal yang dikeluarkan IFANCA juga diiktiraf di negara-negara Islam yang lain.Jadi gunakan produk Amway tanpa was-was.


Untuk keterangan lanjut atau order sila wassup 018-3598591.


No comments: