Monday, December 15, 2014

Jahitan Baju, Langsir dan Hiasan

Jahitan Baju, Langsir dan Hiasan



Alhamdulillah,

Kami dari Usahawan Asnaf MAIPk telah memiliki laman web perniagaan sendiri.

Terima kasih kepada cikgu Yushadi dan cikgu Nike kerana sanggup melayan karenah kami,mengajar kami,memberi tips perniagaan,menyuntik semangat kami dan sama2 merealisasikan impian kami.

Layari www.BeliAje.com

macam-macam ada.

Wednesday, December 10, 2014

Seluar Tidur





Seluar Panjang

Seluar special,
Depan lain belakang lain,
Ada cerita disebalik terhasilnya seluar ini.
Asalnya nak buat satu warna,
selepas potong bhagian hadapan,baru perasan yang kain tersebut x cukup.hehehe.ni la padahnya kalau x check dulu.
Nasib baik ada kain lain....so saya potong la utk bahagian belakang.jeng jeng jeng.....siap la akhirnya seperti dalam pic tu...
and then tak sangka pula anak teruna saya suka seluar ni,setiap hari dia pakai.Siap minta buat lagi pula tu.....
kain tu pula sebenarnya recycle,
Kain sekolah adik2 saya.hihihi
Sesiapa berminat nak tempah seluar utk pakai dirumah,sangat di alu- alukan,jangan pula bg kain x cukup.hehehe...melainkan kalau nak buat lain2 yea....
Nak Call blh,nak msg blh,nak email blh,nak wechat blh,nak wassup pun blh.hihihi.