Saturday, March 23, 2013

pouch


Ada cerita disebalik pembuatan pouch ni......nak dengar x?
X per....saya nak cerita gak.
Sebenarnya birthday adik saya 19hb 3 haritu,hadiah saya dh lama sediakan,tapi pembalutnya x plak terpikir masa tu,saya ingat kat rumah ada lg,coz saya mmg suka beli pembalut hadiah banyak2(standby).Nak dijadikan cerita lagi...sebelum berangkat ke rumah mak,saya teringat yang adik saya ni suka beg(apa2 beg).Apa lg,saya buat ar pembalut merangkumi beg khas utk adik saya tu pada hari yang sama x sampai 1/2jam.X kelam kabut dibuatnya.So.....ini la hasilnya,(comot).




Tuesday, March 19, 2013

Brooch

B02
Brooch Abjad/ Nombor

Warna:Random
Material:Felt.
Size:Besar duit syiling RM0.50 yang lama.

Harga : 2@RM1.00 

Berminat?
sila pm saya di:) www.facebook.com/Norazlina Mansor
atau pun email saya;) melina200411@gmail.com
atau wassup/wechat/hubungi terus di 018-359 8591.

Terima Kasih.

Monday, March 18, 2013

Purse

Mini Purse

Tambah kapsyen

Mini purse ni sesuai dijadikan survenier dimajlis perkahwinan atau majlis cukur jambul.
Selain dijadikan purse,ia juga boleh dijadikan card holder dan pocket tissue holder.
Material : Felt
RM2.50 @ 1pcs
RM2.30 @ 50-150
RM2.00 @ 151-300
 email saya,:melina200411@gmail.com
atau sms saya,:018-3598591
Untuk tindakan pantas boleh la whatsap saya di talian 0175957873 
Terima Kasih kepada yang menyokong saya.

Friday, March 15, 2013

Anakku Sayang

My Lovely Daughter...
Love U very much . muah3x..........

Sunday, March 10, 2013

Cekak/Headband

Headband ni saya buat malam td.....khas untuk anak bongsu kesayangan.Comelkan?Tp comot skit ar....ni yang tak puas hati ni....emmm....x per ar nnt buat utk kakak plak.
Pasni nak buat utk anak kawan plak....
Hem.....sesiapa yang berminat boleh ar PM FB saya ek.....(zelina craft) ataupun email saya,melina200411@gmail.com ataupun boleh juga sms saya 0175957873.
semoga anda berpuashati dengan hasil kerja tangan saya.


Saturday, March 9, 2013

Friday, March 8, 2013

keychain.

Kechain ni saya buat dari thn lepas lg......almaklumla x update blog ni pun dh berapa lama.Hem......keychain ni dua2 belah pun ada diletakkan something,nak bg nampak menarik la katakan.Menarik x?Sebenarnya saya saja2 je buat keychain ni pada asalnya...,x tau la plak ada org berkenan so saya buat ar lg utk org tue.Kalau korang ada yg berminat bleh ar PM fb saya.Warna boleh pilih.Harganya pun x mahal.....Jgn lupa PM saya ek.
FB saya (Zelina Craft) ataupun emai saya;melina200411@gmail.com.